Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brianmengel.dk/public_html/nyhjemmeside/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brianmengel.dk/public_html/nyhjemmeside/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brianmengel.dk/public_html/nyhjemmeside/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
BRIZZE CAMP – Brian Mengel

Brizze Camp 2020

CAMPEN ER FULDT BOOKET! 

 

Vi søger sponsorer og samarbejdspartnere til Brizze Camp 2020.
Hvis dette kunne have interesse, så send en mail til booking@brianmengel.dk.

 

 

Vedr. COVID-19: Brizze Camp 2020 afvikles indtil videre som planlagt.

 
 

Vi gentager succesen med Brizze Camp i Christiansfeld til sommer. Skal du med?

 

Campen afholdes den 6. – 8. juli 2020 (i uge 28) i Christiansfeld (tæt på Kolding) og er for drenge og piger mellem 8 og 15 år.

 

Prisen pr. deltager er kr. 1.800, og inkluderer et spillersæt (t-shirt, shorts og strømper), samt frokost, frugt/kage og drikkevarer til alle dage.

 

Som noget nyt i år tilbyder vi også særskilt målmandstræning på campen, så såfremt du er målmand, så skriv det gerne ved tilmelding, så vi kan notere dette. Man kommer selvfølgelig også til at spille med alle de andre og være en del af den samlede camp, men med mere specifik målmandstræning også.

 

Når tiden for campen nærmer sig, vil du modtage en mail med flere oplysninger om campen.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Dertil vil der være en masse overraskelser, en masse fede præmier og de bedste trænere. Sidste år var en kæmpe succes, men vi arbejder på at gøre campen endnu federe i år – så glæd jer!

 

Campen er uden overnatning, men forældre er naturligvis meget velkomne til at blive og kigge på alle dage, hvor der vil være kaffe på kanden.

 

OBS – Tilmelding til Brizze Camp 2021 åbner den 15. november 2020! 

 

 

Hvis du har spørgsmål til Brizze Camp kan du sende en mail til booking@brianmengel.dk.

“Tak for en mega fed camp, har kun hørt positive ting fra min søn”

Betina (forælder til deltager)

“Det var en kæmpe succes, og han ville ønske det varede hele ugen”

Diana (forælder til deltager)

“Mathias sagde allerede på vej hjem, at vi skulle booke igen næste år”

Michael (forælder til deltager)

“SELVFØLGELIG kommer vi også næste år. Emilia havde de mest fantastiske dage. Næste år tager vi også lillebror med. Jeg har kun ros, dagene og koordineringen var til UG. Vi ses i 2020”

Diana (forælder til deltager)

“Tusind tak for en fremragende camp. Det er efter Carlos’ mening uden sammenligning den bedste fodboldskole han nogensinde har været på”

Christine (forælder til deltager)

“Jeg var deroppe alle 3 dage og det var virkelig godt arrangeret det hele – ikke mindst var det rigtig dejligt at se, hvordan trænerne brændte for det, var villige og super dygtige til at lære fra sig, gad børnene og ikke skældte ud eller lignende”

Katrine (forælder til deltager)